ШоуБиз

Пипа во долгоочекуваната поза:)

Со оглед на тоа дека задникот на Пипа стана планетарно популарен, фотографииве што успеаа да ги направат папараците се повеќе од посакувани.

Пипа излезе на прошетка во Лондон, во тесно кратко фустанче кое ја истакнува нејзината линија. Тоа ги натера папараците да ја чекаат Пипа во интересна поза. И не им требаше многу. Додека таа излегуваше од својот автомобил, папараците успеаа да го изнасликаат задникот на Пипа. Повеќе коментари не се потребни, погледнете

Напиши коментар