ШоуБиз

Погодете чии се овие заби?!

Што не е во ред со оваа насмевка? Што мислите, кој е сопственик на овие заби? Па, да ви помогнеме… Таа е мајстор за скандали, модел е, актерка… Не ви оди некако со погодувањето? Тогаш да ви помогнеме со плус информации…

Има 25 години, проблематична е, неколку пати е апсена за возење во пијана состојба и за кражба. Понекогаш се бакнува со мајка си по разни клубови… Понекогаш знае и да заблеска, како на пример на свадбата на Ким Кардашијан, а други пати знае да не шокира со несредениот стајлинг…

Ако досега не сте погодиле, се работи за Линдзи Лохан.

Стоматолозите се сложија за едно: Линдзи, доведи си ги забите во ред!

 

Напиши коментар