← НАЗАД НА БОЗА

Појаки ќе бидете од сенф, а не од спанаќ:) Ќе се црта ли нов Попај?:)

Појаки ќе бидете од сенф, а не од спанаќ:) Ќе се црта ли нов Попај?:)
1224 Читања

Вљубениците во фитнесот би требало да ја знаат оваа информација. Кога вежбате треба да јадете повеќе сенф, а не спанаќ за подобро оформување на мускулите, вели најновото истражување.

Билката од која се прави сенфот содржи голема количина на стероид хомобразинолид. Од неа полесно и побрзо се оформуваат мускулите, а имаат и поголема цврстина.

Ова особено се препорачува на оние повозрасните кои сакаат да ги одржат мускулите во одлична форма, а годините им го попречуваат патот.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk