ШоуБиз

Поп ѕвездите пред и по Гага

Сакале или не, мора да признаеме дека поп ѕвездите видно го сменија својот имиџ по појавата на Лејди Гага на светската музичка сцена. До пред нејзиното појавување со специфичен стајлинг, поп ѕвездите беа со нормален секојдневен изглед. Но, откако таа ја промовираше чудната мода влијанието се осети и на нивниот изглед.

Па така од обичен стајлинг тие добиа стајлинг со конзерви во главата, започнаа да носат енормно високи потпетици.

Погледнете како се променија ѕвездите. Дали Гага успеа да ги промени сите?

Бијонсе
Кети Пери
Кристина Агилера
Ники Минаж
Ријана

Напиши коментар