ШоуБиз

Познатите со језиви заби! Со една мала корекција веќе се е подобро:)

Кулку многу значи убава насмевка. Тоа може да го потврдат и големите ѕвезди. На почетоците од својата кариера тие изгледаа језиво со насмевките кои ги имаа. Но, фала му на Бога постои решение и за тоа. Сега погледнете како изгледаат тие откако дадоа по неколку илјадници долари. Но вреди:)

Николас Кејџ
Дејвид Бекам
Викториа Бекам
Ноел Галагхер
Кетрин Зета Џонс
Селен Дион
Шерил Кол
Том Круз

1 Коментар

Напиши коментар