ШоуБиз

Прдни за Клуни:)

Сè што ви треба е – прдеж?!

Џорџ Клуни признава за списанието „Rolling Stones“ дека најсмешната работа на светот е испуштањето гасови.

–   Самиот глагол „прднува“ ме смее до солзи. Кога и да можам се шегувам на таа тема. Дома на неколку места имам перници што прават звук како некој да прднал кога ќе се седне врз нив, – се кикоти Клуни.

Клуни додава дека на телефонот ја има апликацијата „iFart“, која нуди неколку различни верзии на звук при испуштање гасови, како и опција тој звук да се слушне секој пат кога телефонот ќе се помести од местото на кое стои.

– Не постои нешто посмешно, – заклучува актерот.

Напиши коментар