ШоуБиз

Реклама која е пресекси за на ТВ:)

Рекламата за дезодорансот „Lynx“ е забранета да се емитува во САД бидејќи „го понижува женскиот род и ги третира жените како сексуални објекти“.

Во оваа реклама, секси манекенката Луси Пиндер ги вади тапетите од ѕидот и откако добро се испотува, таа соблекува дел по дел од својата облека, притоа покажувајќи го своето бујно деколте.

Од властите е оценето дека оваа реклама е промногу провокативна и воедно го понижува женскиот род, па одлучено е рекламата да не се емитува по телевизиските канали.

А вие што велите? Дали девојкава е премногу секси за да се појавува на вашите телевизиски екрани?

Напиши коментар