Мода

Ревија на шешири од шеесетите

Некогаш на модните ревии немало 60 манекенки, безброј новинари, блогери голема публика. Модата некогаш била интимна работа, а ревиите се правеле само за модната публика и аристократијата, далеку од очите на јавноста. За среќа некој снимил таква ревија.

Имено станува збор за кратко видео од ревијата на шешири од 60 години од минатиот век, дизајнирана од страна на Диор.

На вас останува да ги споредите со денешните шешири, сличност сигурно ќе ја забележите…

Уживајте, нека почне времеполовот!!!

Напиши коментар