ШоуБиз

Ријана – камелеон за фризури:) Пак нешто ново?

Смени доста фризури и бои на коса за повторно да се врати на она по што стана препознатлива на почетокот од својата кариера. Сепак, не изгледа баш исто како што бевме навикнати да ја гледаме во спотот на „Umbrella“.

Пред некој ден, Ријана е забележана во Холивуд како оди на шопинг и на сите им привлече внимание со новата кратка фризура со шишки. Од позади фризурата изгледа како да е направена на брзина и од страна на некој тотален лаик. И облеката во која е забележана е доста невообичаена за неа.

Јасно ни е на сите дека Ријана сака да експериментира со нови фризури и дека на тоа троши цело богатсво. Со фризерката Урсула се речиси неразделни.

Напиши коментар