ШоуБиз

Ријана се трансформира! Преку ден обична девојка,а на сцена…

Ријана уште еднаш покажа дека е голема ѕвезда која цврсто стои на нозе. Таа деновиве беше во Лондон по повод концертот кој го одржа синојка.

Преку ден Ријана излезе без шминка и со облека која е типична за секојдневието. Се качи во метро и се возеше заедно со своите фанови. Изгледаше толку нормално, само што имаше голема придружба, тоа беше единствнеото по кое се разликуваше од сите нас, изјавија присутните во метрото.

Вечерта Ријана се трансформираше во секси икона која на сцената се појави полугола во градник и каѓи обложени со скапоцени камења. Машката публика не можеше ни да трпене за миг.

Напиши коментар