ШоуБиз

Ријана за момент ја прекинува турнејата во Лондон! Трагичен случај во нејзиното семејство

Супер ѕвездата Ријана во моментов ја изведува својата концертна турнеја во Лондон. Но, за миг турнејата е прекината бидејќи и јавиле дека во Барбадос, нејзиното родно место се случило несреќа на подалечен роднина.

Таа веднаш ги оставила обврските и заминала. Но тоа не значи дека закажаните концерти нема да се одржат. Ријана веднаш се враќа во Лондон и продолжува онаму каде што застанала.

Напиши коментар