Керозин

Rolls-Royce 2011 Ghost

Растот на автомобилите на Rolls-Royce не се очекува да се менува евидентно. Низ последнава година, терминот „нов“ беше соодветно заменет со оваа маѓепсана Британска марка која се појави како „Ghost“. Овој помал брат на „Phantom“ ги демонстрираше генијалните атрибути на Rolls-Royce, кој се основа врз мали и лесни механики.

Во август направивме големи компарациски тестови на Rolls-Royce Ghost и на Bentley Flying Spur и навистина е тешко да се процени и да се споредат овие два извонредни автомобили.

2011 Ghost е со цена од 245 илјади долари. Phantom моделите се со цена од 380.000 долари, 408.000, 443.000 и 450.000 долари за Sedan, Coupe, Drophead Coupe и Extended Wheelbase Sedan, респективно.

Се разбира постои можност за посебни нарачки.

 

 

Напиши коментар