← НАЗАД НА БОЗА

Романтични нокти

Романтични нокти
1865 Читања

Доколку сакате вашите нокти да бидат шарени, исцртани со најразлични дезени, ова е интересен предлог за вас.

Потребно е само да имате неколку лакови за нокти во различна боја и малку трпение. За да ви биде полесно погледнете го видеото во кое имате објаснување како постапно да го изведете сето тоа.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk