Sweet Home

Розеви идеи за уредување на детска соба

Розевата боја е безвремена,  кога станува збор за женски детски соби, а за многумина од нас таа претставува симбол за нежност и младост. Оваа боја најчесто е поврзана со принцезите од бајките или пак со познатите „барбики“, причинители кои сами по себе се наметнуваат  како главен фактор во уредувањето на детската соба.

Шармантната розева приказна секако дека се однесува за женската половина, која со својот одмерен сензибилитет честопати прави јасна дистинкција помеѓу класичниот и современиот концепт во уредувањето на нивното интимно катче. Разните комбинации и игрите во нијансирањето како и употребувањето на контрасни тонови честопати создаваат добри решенија за женските спални соби.

Еве петнаесетина примери кои би можеле да ви помогнат како дел од инспирацијата во уредувањето на детските соби .

Напиши коментар