man fashion

Scotch & Soda колекција за есен-зима 2011

Scotch & Soda,  е модерен бренд кој нуди одлични парчиња облека за оваа есен – зима. Волнени џемпери со убави детали кои ќе ве направат впечатливи, а воедно и ќе ве стоплат во ладните денови кои следат.

Бои кои доминираат во оваа колекција е сивата и црната. Освен преубавите плетени џемпери во колекцијата има и панталони, зимски јакни, капчиња.

Квалитетот е неоспорен, а кога станува збор за цените мора да напоменеме дека се можеме да си ги дозволиме, во однос на нашиот буџет.

 

 

Напиши коментар