ШоуБиз

Се типува во кладилница: Ќе има развод или не?:)

Овие денови во Холивуд почна да работи една по малку чудна кладилница. Се типува на тоа дали Деми Мур и Ештон Качер ќе се разведат или не.

Разводот на овој познат пар е навистина занимлив за целата светска јавност, па и за кладилниците. Дали типот ќе биде „кец“ или „двојка“ сеуште не знаеме, но луѓето навистина ставаат пари на овој развод.

Од самиот почеток на овој пар не му предвидуваа многу светла иднина, пред сè поради големата разика во годините, а каков ќе биде конечниот исход… е него, сите го исчекуваме.

Во меѓувреме, Деми си молчи и си гладува, а Ештон го преплавува својот Твитер со пораки и статуси.

Напиши коментар