ШоуБиз

Семејството Кардашијан на слика сега и пред 23 години!

На црно-белата фотографија, која е стара цели 23 години, се наоѓа едно од најпознатите семејства во светот – популарните Кардашијан кои се прославија со своето реално шоу.

Ким, Кортни, Клои, малиот Роберт, мама Крис и тато Роберт Карадашијан ни се смешкаат од фотографијата и тоа во стил од 80-тите.

–  Ептен е смешно. Фотографијата уште од тогаш помалку ги покажува нашите карактери, напиша Ким на својот Твитер.

Што мислите која Кардашијан девојка најмногу се променила во изминативе 23 години? Ја препознавате ли Ким?

Напиши коментар