ШоуБиз

Сепак нешто фали во бракот на Ким! Дознајте што е тоа:)

Старлетата Ким Кардашијан се омажи. Имаше гламурозна свадба, потоа замина на луксузен меден месец на Карибите. Веднаш по враќањето таа и нејзиниот сопруг се преселија во нов луксузен стан во Њујорк. Но, сепак среќата на Ким не е комплетна.

Таа на новинарите им изјавила дека сепак нешто недосатсува за среќата да биде комплетна. Може да претпоставите за што станува збор. Ким сака бебе. Како и секоја нормална жена и Ким сакала дете. Дали Ким навистина сака да започне семеен живот? Им посакуваме среќа на младенците:)

Напиши коментар