ШоуБиз

Сестрите Кардашијан ги јавнаа коњите

Семејството Кардашијан не може ни чекор да направи, а со себе да не си ги понесе и екипите со камери и фото апарати. Кутрите веќе се научија и со нив во WC да одат.

Овој пат беа на прошетка со малиот Месон. Луна паркот беше местото каде сите се одморија. И Ким и Кортни се качија на малите коњчиња на рингишпилот. Гледката не е воодушевувачка, но погледнете како изгледаа тие на рингишпил.

Напиши коментар