ШоуБиз

Севка се омажи?

Пред само неколку дена таа изјави дека никогаш нема да се мажи, дека неа не и е важен тој документ. “Важно ми е дека јас сум со човекот кој го сакам, не е важно некое парче хартија”- беа зборовите на Севка.

И само неколку дена подоцна хрватските медиуми наголемо пишуваат дека Севе се омажила. Таа и нејзиниот сопруг тајно се венчале. Останува да почекаме да видиме дали оваа информација е вистинита или сепак станува збор за бујна фантазија на некој новинар.

Напиши коментар