man fashion

Шаренило од глава до пети

Штом ќе паднат првите капки, денот се скратува, дува ладен ветар… на улица се движат луѓе замотани со сиви шалови, црни капути… Боите постепено изчезнуваат со доаѓањето на есента.

Новиот, есенски тренд ќе ги врати боите назад. Маици, блузи, јакни, патики, капчиња во различни бои.

Доколку се одлучите за оваа варијанта ќе бидете ин, а освен тоа ќе направите да се чувтсвувате поубаво.

Со ова се сложуваат многу светски брендови. Еве што тие подготвија за вас, за оваа есен.

Напиши коментар