ШоуБиз

Шерил Кол го остава алкохолот, божем засрамена од недоличната фотографија глумииии:))!!!

Британската пејачка Шерил Кол присуствуваше на една забава на која испи малку повеќе од што требаше. Цела вечер таа ја поминала со шишето во рака, и нормално сето тоа резултирало со пијанство кое е забележано и со фотографии. Таа вечерта била излезена со најблиските пријатели и менаџерот Вилијам, со кои признала дека и е најубаво кога излегува.

Така пијана си ја објавила фотографијата на Твитер, па утрото кога се разбудила сфатила дека е тоа по малце глупо. Затоа веднаш им се извинила на своите фанви со најава дека ќе го остави алкохолот бидејќи не и одговара.

 

Напиши коментар