ШоуБиз

Шерил Кол на календар за 2012! Најжешко во јули:)

Се ближи 2012 година, а Шерил се погрижи за нас па ни направи еден секси календар. Сигурно ќе се сложите дека пораката на овој календар е дека следната година ќе имаме жешко лето. Особено јули, но жешките денови продолжуваат и во септември:)

 

Напиши коментар