man fashion

Штом започне есента, мантилот е апсолутен фаворит!

Едноставно мантилот е задолжителен за врнежливите есенски денови кој не штити од студот и силниот ветер. Штом почне есен, тој е апсолутен фаворит. За оние дизајнерските, треба да одвоите поголема количина пари, но пак има и убави и на пристојна цена на секој чекор.

Најпознати се оние кои година за година ги претставува модната куќа Burberry, што и не не чуди, бидејќи се изум на (Thomas Burberry). Во 1901 оваа куќа го прави својот прв нацрт за ваков тип машки мантил и така влегува во историјата во почетокот во машката, а набрзо и во женската мода.

Напиши коментар