ШоуБиз

Синот на Шер ќе си стави пенис во Белград

Синот, односно ќерката на Шер, Чаз Боно проговорил за односите со својата мајка, која го поддржува во сите негови одлуки. Освен тоа, нашироко почна да се зборува за неговата последна операција која конечно ќе го направи вистински маж. Боно планира да си стави пенис и тоа во Србија.

–   Најверојатно ќе одам во Белград. Таму има доктори кои ја спроведуваат оваа процедура најдобро. Тамошните доктори вметнуваат одредени лигаменти во клиторисот, малку го зголемуваат и го поврзуваат за да може да се мокри низ него. Наместо тестиси, ставаат импланти. Ќе биде мал, но ќе можам да се мочам со него додека стојам. За мене тоа ќе биде неверојатно чувство, – изјавил Чаз.

Напиши коментар