Мода

Скапоцениот „Бал на розите“ од Кристијан Диор

Модната куќа Кристијан Диор ви ја представува раскошната колекција накит наречена „Бал на розите“.

Таа содржи 12 прекрасни украси, кои го опеваат со својот блесок омилениот цвет на дизајнерот – розата.

Ослепителениот блесок на дијамантите и рубините го претвараат секое едно парче накит во вистинско богатство…

Авторот на величенствената јувелирна колекција е мајсторот Виктор де Кастелан.

 

Напиши коментар