ШоуБиз

Скарлет повторно гола! Овој пат за Лореал

И по кој знае кој пат Скарлет во јавноста се појавува со голи фотографии. Но, овој пат тоа не се фотографии кои беа украдени од нејзиниот мобилен. Ова се професионално направени фотографии за потребите на француската козметичка куќа Лореал.

Напиши коментар