ШоуБиз

“Скромното” џемперче на Џастин Бибер

Ако мислевте дека џемпер кој чини 280 долари е скап, не брзајте со такви заклучоци и почекајте да видите колку Џастин Бибер платил за еден божиќен џемпер.

Знаеме сите дека Бибер не штеди многу на гардероба и секогаш околу него има многу луѓе кои се грижат само за неговиот стајлинг.

Но, како и да е, ова е премногу. Сеуште сакате да знаете колку платил?

Бибер платил само 1.650 долари за овој црвено-бел џемпер со божиќен принт.

Малку, зар не?

Напиши коментар