← НАЗАД НА БОЗА

Со мала промена подобрете си го расположението

Со мала промена  подобрете си го расположението
1198 Читања

Уживањето во сонцето и морето остава траг на вашата коса. Време е да го вратите сјајот. Ви донесуваме неколку фризури што фризерите ги подготвија за оваа модерна есен. За лесно да се прилагодите во ладниот есенски период еден од начините е да се поправи расположението за промена на фризура.

Според понуденото очигледно е дека во тренд оваа есен е средната должина на косата.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk