ШоуБиз

Соба од 204 м² за бебето на Бијонсе! Да не претерале малку?

Бијонсе и Џеј Зи се сметаат за еден од најбогатите парови на светот. Во тој стил го започнале и уредувањето на детската соба за нивното бебе. Имено, собата во која ќе спие нивното дете ќе биде огромна, дури 204 метри квадратни.

Како што пренесуваат американските медиуми, Бијонсе Ноулс и Џел Зи веќе започнале да работат на собата за детето. Некои пријатели ги критикуваат поради големината на собата, но нив тоа не ги интересира. Уживаат и си тераат по свое.

Бијонсе максимално ужива во бременоста и јаде што сака. Особено е заразена со брза храна и со помфрит, така што можеме да очекуваме дека Бијонсе наскоро ќе стане буцка.

Напиши коментар