man fashion

Спортска облека: лежерно и кул

Она што дефинитивно сите го сакаме и уживаме е спортската облека. Освен тоа што е практична и комотна остава простор на нашето тело опуштено да се движи. Доколку сте еден од оние кои ужива во спортската облека ова се комбинации кои сигурно ќе ви се допаднат. Погледнете:

 

Напиши коментар