Sweet Home

Ставете го “срцето” во вашиот дом!

Го почитувам сè она што е рачно направено. Некако има дух во него. Дел од себе оставаме во него. Токму затоа ви предложувам во домот да го поставите “срцето” како украс.

Може тоа да го направите на милион начини. Но, еве тука ќе оставиме простор за неколку. Одберете кое најмногу ви се допаѓа или смислете своја креација. Сè што ви треба е малку имагинација и стара хартија.

1 Коментар

Напиши коментар