Керозин

Subaru B9 Tribeca

“B9” потписот на Subaru значи хоризонтално поставен боксер мотор (B) и бројот 9 доаѓа од делот на категоризацијата на производната линија на Subaru.

Tribeca е енергична населба во Њујорк со многу специфични бутици, галерии и ресторани, каде што работат младите уметници и ги поставуваат врвните трендови кои го привлекуваат светското внимание.

Како стандардна опрема, Subaru B9 Tribeca вклучува лесна тежина и компактни димензии со 3.0-литарски DOHC хоризонтално поставен боксер мотор со шест-цилиндри, со варијабилни вентили, кој обезбедува 250 КС и 219 lb-ft. сила на повлекување. Моторот е прикачен на стандарден пет-брзински автоматски менувач опремен со SPORTSHIFT ®, заедно со дистрибуција на силата на повлекување (VTD) и динамична контрола на возилото (VDC).

Напиши коментар