Sweet Home

Светлечки софи

Некој ќе каже „Боже чувај каква глупост“, а некој ќе праша „каде може да се купи“… најважно е дека овие прекрасни софи се реалност. Името им е Calico, доаѓаат од Италија и преставуваат вистинска хит идеја за уредувањето на домот. Нивниот дизајн не се разликува од модерниот облик на софи какви сите ги знаеме. Разликата е очигледна… Calico светат… да и тоа во онаква боја каква вие посакувате и во зависност од атмосферата која сакате да ја направите. Тајната на овие интересни софи, кои според многумина набргу ќе бидат вистински хит во секој модерен дом, се плексигласот и минијатурните диоди, кои во комбинација со модерниот дизајн на софите добивате амбиент на кој многумина ќе позавидат.

Се прашувате за цената??? Цената е онолку колку што чини секоја модерна софа. Што значи дека секој кој сака да има модерна софа малку поинаква од класичните тогаш Calico се идеален избор за вашиот дом.

Напиши коментар