ШоуБиз

Свршеничкиот прстен на Хефнер на аукција

Прстенот што го доби Плејбој зајачицата од Хју Хефнер за нивната свршувачка е проценет дека вреди 30.000 долари. Кристал, која го остави Хефнер кратко пред свадбата планира да го продаде добиениот свршенички прстен.

Овој прстен, кој Кристал (25) го доби во знак на љубов од стариот волк Хефнер (85) тежи 30 илјадарки. Зајачицата ќе го продаде прстенот во ноември на аукција во Њујорк. Инаку, Кристал го остави поранешниот сопственик на Плејбој во јуни, токму пет дена пред венчавката.

Напиши коментар