ШоуБиз

Тамара Еклстон има ментален проблем! Не знае колку пари има:)

Богатата Тамара Еклстон има проблем со прекумерното трошење на семејните пари, барем така тврди нејзината мајка Славица.

–   Свесна сум дека е рецесија. Мајка ми секогаш ми вели дека не смеам толку многу да трошам – кога ќе ја види мојата облека и моите чевли во плакарот ми вика дека имам ментален проблем. Не можам да глумам дека тоа не е мој живот, – изјави Тамара.

Иронично, моментално Тамара го снима своето реално шоу „Девојка од билион долари“ во кој сака на светот да му покаже дека и таа е само обична девојка и дека воопшто не е разгалена.

–   Ок, понекогаш се чувствувам лошо поради сето тоа, но тоа не ме прави лоша личност. Нема да лажам и да речам дека не сум вљубена во облека и чанти, – признава таа.

Самата признава дека е зависна од шопинг.

–   На некои луѓе им треба кокаин, мене ми требаат чевли. Додека некои луѓе собираат уметнички слики, јас собирам чанти, – открива низ смеа.

Напиши коментар