man fashion

Тексас кошулите ин оваа зима

Тексасот е еден од најпопуларните материјали. Освен тоа што е омилен кога станува збор за фармерките, сега може да носите кошули од тексас и при тоа да бидете во тренд.

Овие кошули се доста практични затоа што може да ги комбинирате за секој стил. И за оние опуштените, спортските типови на мажи па дури и покласичните.

Одберете ја нијансата и кобинирајте. Доколку станува збор за дневно излегување може да одберете посветла нијанса, а за вечерните излегувања и поелегантни кобинации одберете потемнма боја.

Овие кошули може да ги комбинирате со маици, џемпери, палта…

Напиши коментар