man fashion

Топ патики за оваа есен! Ова се тренди патики за секој маж

Што за жените значат чевлите, тоа значат патиките за мажите. Почнете ја есенската сезона со тренди патики. Модниот стил за оваа сезона дозволува слободна комбинација на патики со кошули, комбинација од спортскиот и елегантниот стил.

За облеката веќе неколку пати до сега ви пишувавме сугестии, а овој пат ќе ви дадеме некој предлог за патики. Погледнете:

 

 

 

Напиши коментар