Керозин

Toyota A-BAT Hybrid Concept

Toyota Motor Sales (TMS), САД, Inc, се враќа на своите корени со компактен пикап камионет со своето најново концептуално A-BAT. Еколошки Напредно A-BAT обезбедува модерна флексибилност, просторност и стил во компактна пикап архитектура.

“Возење надвор од градот е начин на живот за многу луѓе”, вели Кевин Хантер, претседател на Calty Design Research, “Ние ја донесовме Toyota на едно поинакво ниво со ова возило способно за маневрирање во предградијата, како и надвор од нив. Овој компактен камион е удобен за долгите патувања, односно пренесување на материјали на подолги релации и се карактеризира со огромен простор за складирање. Плус, клиентите имаат корист од помала потрошувачка на гориво и ниски емисии на гасови со хибридните мотори.

Напиши коментар