ШоуБиз

Трансформациите на Џорџ Клуни

Еве едно интересно видео на кое можете да ги видите сите трансформации во стилот на најпосакуваниот ерген на сите времиња, Џорџ Клуни. Промените се однесуваат првенствено на неговата фризура која низ годините драстично се менува.Од кадрици, до кратка коса, па едно време носи и брада, за денес да биде она што е.

Еве го краткото видео кое потврдува дека Клуни бил и ќе остане човек со стил и магнет за сите женски срца:

Напиши коментар