Мода

Удобни и модерни есенски трендови

Есента оваа година малку закасни, и ни дозволи уште некој ден да уживаме во летната гардероба. Сепак, за викенд очекувајте вистинската есенска температура па подобро да одберете најдобра дневна комбинација за да ја дочекате.

Ниската температура ублажете ја со пончо. Спортската комнбинација на панталони и џемпери секогаш добро поминува.

Одлично парче ќе ја разубави долгата есен, женствено здолниште кое може да се комбинира со чевли и чизми.

Напиши коментар