Убавина

Украсете ги интимните делови со кристали:)

Тетовирањето на интимните делови од телото не е ништо ново, па така и Vajazziling не е ништо друго туку украсување на интимните делови од телото. Vajazziling дефинитивно е еден од новите трендови на убавина кој покрена интерес кај многу жени и дефинитивно ќе го интригираат вашиот партнер и ќе привлече негово внимание бидејќи е нешто ново што им дозволува на жените да ги украсат своите интимни делови.

Ова е процедура, со која вашите интимни делови се украсуваат со Сваровски кристали, кои се убави на кожата. Кристалите можат да се формираат во пеперутки, самовили, ѕвезди, срциња….

Постапката не е болна – дезинфицираните кристали ги ставате на дел на кожата кој не е склон на иритација. Vajazziling украсите траат од 5 до 7 дена, а по потреба можат да се извадат и пред лепилото да попушти.

Напиши коментар