Убавина

Вамп стилот е IN оваа есен

Кога станува збор за шминката оваа есен, според она што можевме да го видиме на модните недели во Париз и Милано, вамп изгледот е IN оваа есен.

Усните се бледи, но затоа пак очите се нашминкани со интензивни бои. Црната линија од туш е задолжително да ја нанесете. Сенките треба да се во јаки бои и тоа портокалова, виолетова па дури и црвена.

Погледнете неколку предлози за тоа како да се нашминкате за вечерните излегувања.

Напиши коментар