ШоуБиз

Вики стандард собира признанија и награди! Секоја чест!

Во последно време Викторија Бекам постојано доминира во дизарнерските кругови , а работата и трудот сè почесто ѝ се вреднуваат и признаваат. Сега, редно е и да ѝ честитаме.

Пош модниот дизајнер ја прими наградата за Дизајнерска марка за време на Британските модни награди кои се одржаа понеделникот, доцна вечерта.

Викторија си ја зеде заслужената награда со огромна насмевка на лицето, а задоволството се читаше од нејзините усни. Инаку, носеше црн, долг фустан од нејзината најнова колекција есен/зима 2011.

Напиши коментар