Викториа Сикрет ја претстави својата нова колекција на долна облека, но овој пат акцент се стави на гаќичките. Моделот Џесика Харт ја имаше задачата да ја покаже колекцијата. Таа се сликаше топлес, но во секоја поза успешно го има задскриено голото тело, па целото внимание овој пат ни е насочено на колекцијата:)

Напиши коментар