Мода

Во тесни фустанчиња изгледате ЕФТИНО

Сè што е во тренд не се поклопува и со вкусот на мажите. За оние, на кои им е важно дали им се допаѓаат на мажите треба да го прочитаат ова.

Според мажите, жените кои носат тесни, кратки фустанчиња се лесни девојки.

Жените често сакајќи да им се допаднат на мажите, прават работи кои тие најмногу ги мразат. Според последното истражување дојдено е до заклучок дека 57% од мажите сметаат дека облеката која е тренд во моментов, а жените ја носат прават тие да изгледаат ефтино.

Слична ситуација е и кога носите топ. 54% од мажите сметаат дека жената која облекла вакво парче мисли само на секс.

Додека некои жени одредени парчиња облека ги сметаат за “невини”, за мажите претставуваат сексипилни парчиња облека.

За уште еднаш да се потврди дека мажите и жените се од различна планета, верувале или не, но четвртина од испитаниците на својата понежна половина им забранила да носи тесни фустанчиња.

Напиши коментар