man fashion

За зимскиот џемпер и за тоа како да го носиме со стил

Во зимата џемперот е основната машка облека, која едновремено не топли и додава стил на комбинацијата. Каков џемпер да избереш и како да го комбинираш со стил? Прочитај неколку важни нешта:

Овие зимски џемпери изгледаат добро како со јарки и дрски шарки така и во една боја. Ова е парче со голем потенцијал, кое може да додаде многу стил и истанченост кон твојата гардероба. Оние што се со висока јака ја подцртуваат и фигурата и лицето. Најважно е да ја избереш правилната величина, да ти биде по мерка, да не виси, но и да не те оцртува – како и во никаков случај да не го ставиш во панталоните. Еве неколку идеи според кои ќе се ориентирате:

Armani Collezioni

J Crew

Polo Ralph Lauren

Salvatore Ferragamo

J Crew

Напиши коментар