← НАЗАД НА БОЗА

Забрана за Жизел во Бразил?

Забрана за Жизел во Бразил?
752 Читања

Атрактивната манекенка Жизел неодамна  снимаше реклама за еден бренд на долна облека. Таа го користи својот шарм и сексипил за да му ги соопшти лошите вести на својот сопруг. На крајот од видеото таа вели: “Бразилка си- искористи го својот шарм!”.

На тоа бурно одреагирале политичари, видни бизнисмени и деловни жени кои сметаат дека со таквата реклама жената се третира како сексуален објект. Затоа оваа реклама се забрани во Бразил!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk