man fashion

Зара колекција за мажи есен – зима 2011

Модниот бренд Зара покажа како треба да изгледа модерниот маж оваа сезона. Есенската модна колекција изобилува со сите оние трендови кои се појавуваат на модната писта сезонава.

Тука се кратките и долги палта, едноставни кошули и панталони кои ја пратат линијата на ногата.

Оваа година Зара не разочара ни најмалку, напротив продолжи да ја надградува традицијата на различни стилови.

Напиши коментар