man fashion

Зелената е во тренд оваа сезона!

Маслинеста, зелена како трева, тиркизна… оваа есен владее оваа боја кога е во прашање облеката за мажи. Маици, кошули, јакни, капути… панталони, па дури и чевли во оваа боја. Доколку не ги сакате јаките бои, тогаш одберете нешто со темно зелена, маслинеста боја.

Зелената боја може да ја комбинирате одлично со сивата, црната, темно сината, темно црвената, светло кафена…

Погледнете што предложуваат модните дизјанери:

Напиши коментар